Facebook
Google+
Twitter
Tweets by LisztesTrans
Pinterest
Flickr
Blogger
Azonnali elérhetőség

06-30-9-452-637
06-30-9-853-487
iroda@lisztestrans.hu

Ginop 8.3.5-18

 ginop_8_3_5_18.jpgPROJEKTÖSSZEFOGLALÓ

TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSÉRE A LISZTES TRANS FUVAROZÓ EGYÉNI CÉG 96 834 022 FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT


„Lisztes Trans Fuvarozó Egyéni Cég kapacitásbővítő beruházása” projekt megvalósításához a Lisztes Trans Fuvarozó Egyéni Cég 50%-os támogatási intenzitás mellett 96 834 022 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című, GINOP-1.2.1-16 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00214).


Cégünk jelentős mértékben végez bontási, rekultivációs tevékenységet, ahol jelentős mennyiségű alapanyag keletkezik. Az építési munkák számának csökkenésével a vállalkozásunk az elmúlt években elindított egy profilbővítést, amelynek keretében részben ezen alapanyagok hasznosításával, részben normál alapanyagokból beton, tégla és faapríték termékeket állít elő. 

Projektünk fő célja a termelőtevékenységhez a meglévő technológiai sor kiegészítése céljából új eszközök beszerzése. A fejlesztés révén a vállalkozás tevékenységét diverzifikálva több lábon tud állni, az infrastruktúra építések várható csökkenése ellenére az árbevételt, eredményeket növelni tudjuk a nagyobb hozzáadott értékű termelő tevékenység révén, továbbá cégünk a munkahelyeket nemcsak megőrizni tudja, hanem bővíteni is. 

Termékeink: betonkerítés, pince zsalukő, pillérzsaluk, kerti szegélykő, járdalapp, mederalap, térkő. 

A projekt keretén belül beszerzett gépek: VP-5DSH betonelem gyártó eszköz a beton keverését és formákba öntését szolgálja. A Caterpillar D6N2 LGP VPAT dózer a beérkező nagy méretű beton alapanyag 2 ha-os telephelyen belüli deponálást végzi, a 2 db CATERPILLAR 326 FLN kotrógép és a beszerzett MB BF90.3 Pofás törőkanállal egyrészt az alapanyag válogatását, rakodását lehet végezni, másrészt ezekkel a gépekkel történik a többi alapanyag (sóder, cement) mozgatása, ill. a késztermékek pl. több tonnás betontámfalak mozgatása, rakodása. 

Hasonló módon illeszkednek a faapríték gyártás tevékenységbe is a megvásárolt gépek. Továbbá az IPAR 4.0 termelési modult is magában foglaló vállalatirányítási rendszer került kiépítésre, amely támogatja a vállalkozásból fakadó igényeket. Olyan vállalatirányítási és munkafolyamat szervező megoldásra volt szükség, mely segítségével a pénzügyi és számviteli adminisztrációs folyamatok, továbbá az értékesítési folyamatok és számlázás, valamint a logisztikai és termelési folyamatok kialakíthatók voltak. 

Az alapértelmezett számviteli és logisztikai folyamatokon túl a termelési folyamatok kezelésére is igény van, mely segítségével számos operatív folyamat és engedélyezési feladat kontroll alatt tartható, amely jelen projekt keretében megvalósult. A támogatási szerződés 2017 novemberében lépett hatályba, a projekt fizikai befejezésére 2019.02.04-én került sor.
x